КЛИКНИ-ПРОНАЈДИ

Информации за родителите

Овие курсеви се организаирани од МЕД

ИНФОРМАЦИИ ЗА РОДИТЕЛИТЕ

КЛИП (КЛИКНИ-ПРОНАЈДИ) е осмислен како водич и помош на децата во разбирањето на традиционалните морални вредности кои ги наоѓаме во Светот Писмо (Библијата). КЛИП на децата им ги претставува случките од Библијата на интересен и современ начин. Покрај случките, КЛИП за децата има приготвено и игри, квизови и доста забава.

Влез за родители

Откако ќе ја внесеш својата е-адреса, ќе ти испратиме скриен линк каде што ќе можеш да ја видиш содржината на сите курсеви. Твојата е-пошта не е зачувана никаде и ние нема да ти испратиме ништо друго.

КЛИКНИ-ПРОНАЈДИ

Користиш застарен пребарувач кој не може правилно да ја прикаже веб-страницата.

Те молиме, пробај со друг пребарувач.