КЛИКНИ-ПРОНАЈДИ

Секојдневно читање за деца

Дали сакаш повеќе да го запознаеш Бог? Читај или слушај кратки пораки од Библијата секој ден. Регистрирај се и избери еден од плановите.

Бог го направи!
Времето што го поминуваш со своите пријатели е многу важно, зар не?! Времето кое (ќе) го поминуваш со Бог е непроценливо! Не пропуштај и имај секојдневни дружења со Бог!
30 денови
лесно
Прекрасниот
Секој кој навистина го познава Исус Христос веќе открил дека Тој е поубав и поскапоцен отколку што може со зборови да се искаже.
30 денови
лесно
Научи не да се молиме
Еден ден, учениците на Исус дојдоа кај Него и го замолија: „Господи, научи нè да се молиме”. Сакаш ли ти да научиш како подобро да се молиш?
30 денови
лесно
Светиот Дух е како…
Библијата поучува дека постои Еден Бог кој се јавува во три лица: Бог Татко; Бог Син; Бог Свет Дух! Кој е Светиот Дух? Што прави Тој? Запознај Го! Дружи се со Него! Учи од Него!
30 денови
лесно

КЛИКНИ-ПРОНАЈДИ

Користиш застарен пребарувач кој не може правилно да ја прикаже веб-страницата.

Те молиме, пробај со друг пребарувач.