Те молиме пополни ги сите полиња
Избери име или прекар што ќе го користиш за да се најавиш
Избери силна и лесна за запомнување лозинка
Пополни ја истата лозинка повторно
Можеш да користиш е-пошта на твоите родители, ние ќе те известиме за проверените лекции; е-поштата ќе ја гледа само администраторот на апликацијата, водачите нема да ја видат
Тоа е да ни овозможи да го избереме вистинскиот курс за твојата возрасна група.
Ако си постар, не се регистрирај. Можеш да ги видиш курсевите на страницата за родителите. Можеш да го најдеш линкот на почетната страница.
Барем приближно, за да можеме навреме да ги отвориме курсевите за постарата возрасна група
За да знаеме на кого пишуваме и да го избереме вистинскиот курс

КЛИКНИ-ПРОНАЈДИ

Користиш застарен пребарувач кој не може правилно да ја прикаже веб-страницата.

Те молиме, пробај со друг пребарувач.